Pàgines

dimarts, 27 de setembre del 2011

La mitja triatló de Berga rep més de quatre-cents participants.

El diumenge 25 de setembre va tenir lloc la primera edició de la Sailfish Half Triatló a la ciutat de Berga amb una participació força elevada. La prova va constar de tres etapes diferents. La primera consistia en un recorregut d’1’9km nedant al Pantà de la Baells. Seguidament un camí de 90km a bicicleta on els participants havien de superar un cert desnivell de la zona. I en tercer i últim lloc, un total de 21km havien de realitzar-se corrent dins de la capital berguedana.

El públic va donar el seu suport als participants, dels quals van finalitzar la prova un total de 358 persones. El guanyador va ser l’actual campió de Triatló d’Espanya, Francesc Godoy, que des del primer moment va dominar. Fernando Cuenllas i Xavier Torrades van completar el podi. Pel que fa a la categoria femenina, la guanyadora va ser Eva Ledesma seguida de Saleta Castro i Alba Xandri.