Pàgines

dilluns, 26 de setembre de 2011

El festival Sintetitza va tancar les portes la nit passada.

El Festival Internacional de Curtmetratges dels Pirineus que s’ha celebrat entre el divuit i el vint-i-cinc de setembre a Berga va finalitzar aquest cap de setmana la seva tercera edició.

Entrada del Cinema Catalunya engalanada per l'ocasió.
El festival va obrir les portes el dia divuit amb la projecció de l’adaptació de Walt Disney de La Bella i la Bèstia que celebrava el vintè aniversari. Durant aquell cap de setmana i el següent es van visualitzar tots els curtmetratges presentats al concurs fins que ahir es van declarar els guanyadors de les diferents categories i va finalitzar amb la projecció de La Taronja Mecànica de Stanley Kubrick que ha complert quatre dècades des de la seva creació.

Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Berga i el Cinema Catalunya de Berga, del Circuit Urgellenc, aquesta edició ha pogut comptar amb un total de cinquanta-quatre curtmetratges entre la secció oficial i la Sintetitza provinents de diversos països.

Aquest festival va néixer l’any 2009 gràcies a l’entitat creada el mateix any, Sala 13, formada en gran part per joves berguedans interessats amb el món del cinema.
Ja en la seva primera edició va tenir una gran acceptació entre el públic cosa que va facilitar una segona edició el passat any i la quina va acabar ahir.

1 comentari:

  1. sort en tenim al Berguedà de gent emprenedora que proposa coses! I de periodistes que estan sempre alerta com tu! :D

    ResponElimina