Pàgines

dimarts, 29 de novembre del 2011

"Nosaltres també diem no a la violència"

Aquest dissabte es va celebrar l'acte d'entrega de premis del concurs que l'Ajuntament de Berga va organitzar amb motiu del dia oficial contra la violència de gènere. Els participants eren alumnes de tercer i quart d’ESO que ja havien assistit a d’altres actes sobre la violència domèstica com xerrades, pel·lícules i una obra de teatre participatiu.

El certamen consistia en crear un treball amb Power Point que parlés sobre la violència de l’home contra la dona. Es van designar dues categories: la dels instituts de Berga i la dels instituts de Gironella, Bagà i Puig-reig. 


En la primera categoria, els guanyadors van ser la Francina Boeta, el Sergi Bedmar, el Joan Hurtado i la Maria López de 3er d’ESO del SIS Serra de Noet amb el títol “No et deixis enfonsar”. En segona posició van quedar els alumnes de 4rt d’ESO de l’INS Guillem de Berguedà de Berga, l’Anna Borràs, l’Elena Lianes, l’Anna Parramon, el Pau Ribera, la Diana Smarandeanu i la Tanit Venturós amb el títol “Petó amarg”. Tancant aquesta categoria el títol “No deixis que a tú també et passi. Talla amb els mals rotllos”, elaborat pel Pol Andreu, la Júlia Cabanas, el Ramon Carol, la Maria Prat i el Joaquim Tagliavini de 3er d’ESO del SIS Serra de Noet.

L’altre categoria va ser guanyada per l’Anna Ferrer, l’Eva Casas, la Laura Molina, la Queralt Portell i la Paula Mingueza, alumnes de 4rt d’ESO de l’INS Pere Fontdevila de Gironella amb el títol “Vull sentir-me meva”. Seguidament, els alumnes de 4rt d’ESO l’Alba Garcia, l’Amal Chugri,la Marova Moutib, l’Imane El Fahr i la Noèlia Ruiz de l’INS de Puig-reig amb el títol “Nosaltres també diem no a la violència”. I per finalitzar, el tercer va caure a l’INS Pere Fontdevila de Gironella pel títol “Stop a la violència de gènere” fet pels alumnes de 4rt d’ESO la Xènia Ballús, la Dídac Caella, la Laura Costa, la Núria Pla, el Martí Ponsi el Daniel Raya.

A l’acte,celebrat al pavelló de Suècia hi va assistir l’alcalde de Berga, Juli Gendrau, la regidora de l’àrea social, Maribel Iglesias, el regidor de joventut, Jaume Vegas i el president del Consell Comarcal del Berguedà, Sergi Roca. Per concloure, també hi va haver una actuació musical del grup Skapat's. Els premis van ser dos de 275€, dos de 175€ i dos de 50€ en vals de compra i un diploma de reconeixement. Aquests van ser gràcies a l’aportació de la UBIC de Berga i Puig-reig i l’Associació de Comerciants de Gironella i de Bagà. 
Francina Boeta, Sergi Bedmar, Joan Hurtado i Maria López
recollint el premi de mans de l'alcalde.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada